Aroma difuzer Pag

▶ Stakleni poklopac – baza od bambusa

▶ RGB LED svjetlo u više boja

▶ Dimenzije: visina – 15,4 cm/ širina – 9 cm/ promjer: 9 cm

▶ Težina proizvoda (difuzer+adapter):  707 g

▶ Maximalna veličina prostora: do 60 m2

▶ Kapacitet: 100 ml

▶ Adaptor Voltage/Power: AC 100~240V / 50~60Hz – DC24V 500mA

360.00Kn (48.60 €)

2 na zalihi

Što je difuzer?

Aroma ultrazvučni difuzer poznat i kao difuzer za eterična ulja osvježava zrak u dnevnim boravcima, dječijim sobama, uredima, wellness centrima i sl. Uz pravilan odabir eteričnih ulja možemo dosta poboljšati kvalitetu života u zatvorenim prostorima i učiniti naš zrak osvežavajućim, dezinficirati ga na prirodan način, i učiniti ga ugodnim  u zimsko i ljetno vrijeme, kao i u vrijeme prehlada, gripa, alergija i suhog zraka.

Zašto se koristi?

Imajući na umu antibakterijsko, antivirusno, opuštajuće djelovanje prirodnih eteričnih ulja svakako možemo doprinijeti našem zdravlju i upoznati mirisni svijet eteričnih ulja kao i široki aromaterapeutski spektar djelovanja.

Za  dišni sustav te “dezinfekciju” zraka načešće koristimo eterična ulja koja djeluju na patogene viruse i bakterije u samom zraku te olakšavaju iskašljavanje: eukaliptus radita, eukaliptus globulis, ružmarin 1,8 cineol, ravensara, niauli cineol, čajevac….

Ovim uljima se često dodaju citrusna eterična ulja poput limuna i grejpa, koja ne samo da lijepo mirišu, već također djeluju antibakterijski i antivirusno. Također, često se koriste ulja koja imaju smirujuće djelovanje kao lavanda, naranča, mandarina, ylang-ylang…

Kako radi?

Pod utjecajem ultrazvučnih vibracija, raspršuje mikročestice eteričnih ulja, stvarajući aromatičnu maglicu te uz LED rasvjetu stvara poseban ugođaj. Važno je naglasiti da uređaj ne zagrijava tekućinu tako da svi aromaterapeutski sastojci eteričnih ulja ostaju očuvani i takvi se raspršuju u prostor.

Recenzije

Još nema recenzija.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.