Ekološki hidrolat lavande – 200 ml

Hidrolat lavande je poznat po svojim umirujućim i antibakterijskim svojstvima. Idealan je kao tonik za osvježavanje i hidrataciju kože, kao i za njegu kože nakon sunčanja. Smiruje upalna stanja kože te je odličan za njegu iritirane, oštećene i kože sklone aknama. Djeluje blagotvorno kod uboda insekata, te nakon brijanja i depilacije.

200 ml

45.00Kn

Hidrolat lavande je odličan kao tonik za njegu suhe i problematične kože lica. Najbolje je nanijeti hidrolat na očišćeno lice, te zatim nanijeti uljnu mješavinu ili kremu. Na taj način ćete dati koži i vodenu i masnu fazu, sve na prirodnoj bazi. Budući da je hidrolat lavande jedan od  blažih, pogodan je za za jako osjetljivu i nečistu kožu, kod problema s aknama i drugim upalnim stanjima kože.  Posebno je koristan kao sredstvo za čišćenje rana, jer, za razliku drugih sredstava za dezinfekciju ne izaziva bol.

Djeluje umirujuće i protuupalno te je izvrstan za njegu kože nakon depilacije ili brijanja – sprječava infekcije kože, vlaži i hrani oštećenu kožu. Koristi se kod uboda insekata, za sve vrste kožnih iritacija, kod opekotina nakon sunčanja… U ljetnim mjesecima se može koristiti za osvježavanje kože lica i tijela. Veoma je blag i ne sadrži alkohol, pa svakodnevna upotreba neće iritirati i isušivati kožu. Hidrolat lavande se u kozmetičke svrhe može koristiti kao vodena faza u izradi krema, gelova, emulzija…

Težina235 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.