Mini poklon paket: sapun + melem

Naš bestseller “Melem N°1” koji pomaže kod svih oštećenja kože smo kombinirali sa prirodnim sapunom predivnog mirisa. Naši ručno rađeni sapuni sa dodatkom eteričnih ulja pružaju jedinstven aromatični doživljaj i iznimnu njegu za vašu kožu.  Proizvodi su 100% prirodni i odličan su poklon za sve prigode.

45.00Kn

Sapun-50g- naši sapuni su nježni i ne isušuju kožu te su pogodni za sve tipove kože. Nježno uklanjaju prljavštinu sa kože, a zahvaljujući odabranim prirodnim sastojcima, koži pružaju potrebnu njegu i hidratizaciju. Zahvaljujući visoko kvalitetnim eteričnim uljima koje koristimo kod pripreme sapuna, naši sapuni dolaze u neodoljivim mirisnim varijantama koje upotpunjuju duh i tijelo. Najvažniji sastojak  sapuna je glicerin  koji je biljnog  porijekla. Glicerin je humektant, što znači da zadržava vlagu u koži.

Melem N°1 – 20g- višenamjenski melem koji sadrži sve što je potrebno za njegu oštećene kože. Sadrži eterično ulje smilja koje potiče brže zarastanje rana i ožiljaka. Pomaže kod  oštećenja kože – ubodi insekata, herpes, opekline, ekcem, suha i ispucala koža… Intenzivno regenerira, vlaži i hrani oštećenu kožu.

Težina85 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.