Sapuni

Začinite svoje svakodnevne rituale sa našim prirodnim sapunima koji će razmaziti sva vaša osjetila. Svi naši sapuni su ručno i detaljno rađeni da bi se očuvala kvaliteta prirodnih sastojaka. Prirodni sastojci sa dodatkom eteričnih ulja pružaju jedinstven aromatični doživljaj i iznimnu njegu za vašu kožu. Idealni su za vaše svakodnevne obiteljske rituale, a također i kao maštoviti mirisni darovi za sve prigode.

 

 

15.00Kn (2.03 €)30.00Kn (4.05 €)

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,

Naši sapuni su nježni i ne isušuju kožu te su pogodni za sve tipove kože. Nježno uklanjaju prljavštinu sa kože, a zahvaljujući odabranim prirodnim sastojcima, koži pružaju potrebnu njegu i hidratizaciju. Zahvaljujući visoko kvalitetnim eteričnim uljima koje koristimo kod pripreme sapuna, naši sapuni dolaze u neodoljivim mirisnim varijantama koje upotpunjuju duh i tijelo. Najvažniji sastojak  sapuna je glicerin  koji je biljnog  porijekla. Glicerin je humektant, što znači da zadržava vlagu u koži.

*NAPOMENA: za dodatne informacije o cijeni, gramaži, količinama….pošaljite upit na leco@leco.hr ili na našu Facebook stranicu: Leco prirodna kozmetika i eterična ulja. Moguća je prilogođena narudžba veće količine sa gramažom, oblikom, bojom ili mirisom po želji.

Težina45 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.