PRIRODNA KOZMETIKA

Leco prirodna kozmetika je inspirirana mirisima i bojama ljekovitog bilja koje raste diljem naše lijepe Dalmacije. To prirodno blago predstavlja bogati izvor zdravlja i srž naše prirodne kozmetike.

Ono što nas posebno oduševljava kod ljekovitog bilja je način na koji se ono samo brine o sebi, raste u nemogućim uvjetima, odolijeva prirodnim silama, a ipak izgleda tako krhko i nježno. Upravo te karakteristike čine našu prirodnu kozmetiku posebnom – naši proizvodi pružaju snažnu zaštitu od vanjskih utjecaja, a istovremeno ju nježno njeguju i hrane.

KVALITETA

Razvojni put od ideje o novom proizvodu pa do korisnika dug je i kompleksan. Međutim, neovisno o vrsti proizvoda, mi u The Leco uvijek primjenjujemo iste visoke standarde kvalitete. Stoga, da bismo osigurali najveći nivo kvalitete, proizvode ručno proizvodimo u malim količinama. Na taj način stvaramo visokoučinkovite formule od svježih sastojaka u njihovom najmoćnijem stanju, bez štetnih sastojaka.

Naša prirodna kozmetika ne sadrži sintetske konzervanse, te ima kraći rok trajanja, stoga je jako bitno da do krajnjeg potrošača dođe svježe pripremljen proizvod kako bi ga mogao što duže koristiti. Štoviše, u našoj kozmetici uopće ne koristimo sirovine sintetskog podrijetla poput sintetskih mirisa, naftnih derivata, sintetskih konzervansa i silikona, već isključivo prirodne sastojke koji vrlo često pružaju jednake učinke ako ne i bolje od nekih poznatih sintetskih proizvoda.

Proizvodi prirodne kozmetike